Gæstebog

Velkommen til Karensmindes Venners gæstebog. Her kan du skrive om dine oplevelser på Karensminde, eller hvis du har kommentar til hjemmesiden.

 

Kommentarer

Julehilsen

Kære alle venner. En lille julehilsen med en stor tak for samarbejdet i 2018 - ikke mindst omkring julekalenderudstillingen - tusind tak for det. Jeg ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår og glæder mig til samarbejdet i 2019.
mange hilsner Ole

Julehilsen fra Museet

Kære alle venner. Jeg vil gerne sige tusind tak for jeres store indsats og for et godt og konstruktivt samarbejde i 2017 – og jeg glæder til vores samarbejde i det nye år - ikke mindst til at udvikle fremtidens museumscenter sammen.

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår til jer alle

Ole

Historisk dyrskue og veteranstævne 2017

Kære alle Karensmindes Venner. Tusind tak for den store indsats til dyrskuet i søndags. Det var en dejlig dag, som både gæster og udstillere nød i fulde drag og som vi sent vil glemme. Og selv vejret var med os - med mange hilsner fra Ole, jeg glæder mig til næste år.

Dyrskue og Veteranstævne

Kære gode Karensminde Venner. Tusind tak for indsatsen og for en herlig dag til dyrskue og veteranstævne i søndags - alt klappede på bedste vis, og vores gæster og udstillere havde en dejlig dag - jeg glæder mig allerede til næste år. mange hilsner fra Ole, Leder af Billund Kommunes Museer.

Veteranstævne

besøgte igen karensminde, igen et vellykket træf, med mange udstillere og gæster og i år, havde man også sørget for godt vejr, det er også med til, at det bliver et godt stævne, tak for god forplejning. frede d jensen

Dyrskue og Veteranstævne

Kære Karensmindes frivillige. Vi har for 1. gang deltaget i jeres dyreskue- og veteranstævne, som blev en rigtig god oplevelse på grund af det store arbejde I har har gjort. Dagen var utrolig hyggelig med meget at se på og god hyggemusik, og ved spisestederne var der hurtig betjening, så vi vil helt sikkert gentage succeen igen. Tak for i dag. Hilsen Frank og Rita

Frivillighedspris

Torsdag den 4. februar 2016 var der fest på Karensminde om eftermiddagen. Årsagen var, at mange frivillige ved Karensminde havde indstillet formanden for venner kredsen Elna Sørensen til Billund Kommune's årlige frivilligheds pris. Ud af mange indstillinger havde frivilligrådet besluttet at Elna Sørensen skulle ha' prisen for sin store virke for Karensminde og alt det frivillige som hun sammen med mange andre gør på Karensminde. Som det blev givet udtryk for, ville Karensminde slet ikke kunne fungere uden denne enorme frivillige indsats det ene år efter det andet. Denne eftermiddag fik vi et godt indtryk af hvordan alle de frivillige bærer det i fællesskab og med Elna som formand nyder de frivilligheden i og omkring Karensminde. TAK for jeres store frivillighed og TAK for en god og festlig eftermiddag. Det er med til at sætte Billund Kommune på landkortet, og meget flot at ca. 18.000 besøger Karensminde hvert år. GOD vind fremover.

Frivillighedspris

Kære Frivillighedsråd og Karensmindes Venner. Tak for den fine frivillighedspris som Karensmindes Venner havde indstillet mig til, og som Frivillighedsrådet efterfølgende tildelte mig, det er jeg meget glad for. Tak for alle de fine ord I havde fundet frem til mig det er jeg også rigtig glad for. Og tak for den fine eftermiddag i holdt for mig, det blev jo en hel fest. Og tak for gaverne og blomsterne. Mange hilsner fra Elna ---- vi ses derude.

Veteranstævne

igen i år, deltog jeg ved jeres veteranstævne, det var som sædvane vellykket. regnvejr fra morgenstunden 6-7 timer i vådt tøj, var ingen nydelse, men det vil jeg ikke bebrejde karensmindes venner,flot hestestald der er blevet bygget og der er også kommet mange borde og bænke og det er jo pragtfuldt med mange siddepladser, det er også skønt, at gense de gamle danske husdyrs racer bla. jysk hest med flot ny præsentations grime, nydelig hobbyarbejde, mange hilsener herfra, med tak for en god dag. frede d. jensen

Veteranstævne

Kære alle dygtige hjælper på Karens Minde. I har gjort en fantastisk stykke arbejde for at vi kunne få en rigtig dejlig dag med vores veteranbiler. Der var bare styr på det hele. Godt gået alle sammen !!! Det et pragtfuld sted at komme. Man føler sig rigtig velkommen. Fik en snak med Karen som har boet på gården. Hun er min fars kusine og derfor spændende at høre om gården og slægten. Tak for det Karen. Vi kommer helt sikkert igen. Hilsen Birgit Truelsen

kærer ellna, husk nu hvis du

kærer ellna, husk nu hvis du og di andrer på karensminde har brug for hjælp, så ringer du efter mig. jeg vil altid stå, til tjenste for jer, vi ses til haved dadgen den 14. og så skal jeg selvfølig ud at holle min fødselsdag hos jer kl 19. den 23 juni. jeg er så glad for at bålet er blevet flyttet ud på gården. vi ses. venlig hilsen marie johnsen .ps. husk det med rengøringen. det står jeg stadig væk ved.

50 års jubilæum

Hej Venner - 28. marts 2015 var vi en flok realister fra Sdr. Skole, Grindsted, der havde valgt at afholde vores 50 års jubilæum på Karensminde. Vi kom fra Thisted i nord, Padborg i syd, Ringsted i øst og staten Vermont, USA fra vest. Vi mødtes i kaffestuen omkring en hyggelig pyntet påskebord. Middagen var vel tilberedte retter fra jeres gamle kogebog! Den hjemmebagte, lune kringle til kaffen gjorde efterfølgende megen lykke. Vurderingen er, I havde haft pænt travlt, for alle sejl var vist sat til. Vi nåede også i løbet af eftermiddagen en rundtur på matriklen ude som inde. Overalt osede det af nostalgi fra en svunden tid. Jeg vil mene, de fleste fik en hel unik oplevelse, nogen af os vender med garanti tilbage en dag! Hermed en stor tak for et vellykket arrangement, vi følte os særlig godt serviceret. Mvh. Jette Hansen.

Påskeferie

hej alle ude på karensminde. sikke et vejer at starte påskeferien på ude hos jer, holop hvor vi glæder os. vi ses i dag til påske dag ved 10.30 tiden. varme hilsner fra kathrine og marie johnsen.

Veteranstævne

kun ros til karensmindes venner,vejret skal i ikke lastes for, alt andet var tip top bedste hilsener frede dahl jensen

Veteranstævne

Hvor og hvornår kan man melde sig til veteranstævnet den 14 september? Deltog i 2011 og 2013 super dag, og tak fra os i Skjern.

Der bliver åbent for

Der bliver åbent for tilmelding på hjemmesiden sidst i juli måned 2014. Mvh. Bent

Gode minder

kære karensminde. jeg vil sige mange mange tak. for mange gode minder ude på gården, og ja vi kommer selvfølig også på lørdag, den 7 december. vi fik den første søn for 26 år siden så en datter igen for 18 år siden , nu er di flyttet hjemme fra . men vi har jo også kathrine på 6. hun elsker at komme ud til jer på gården, og især ud at kører hestevogn med olof. thror jeg ha hedder.og når di to stor hører at vi skal på gården vil de med stadig væk. min mand peder verner johnsen er i famillie med karen der ude fra, som er datter af gården.vi ønsker jer alle en rigtig glædelig december, og glæder os til at komme igen i det nye år 2014. varme hilsner fra marie johnsen.

Veterantræf

jeg var deltager ved træffet den 8-9 13 denne gang med BMW mc.jeg kan kun rose arangementet alt var godt tillrettelagt

122 gamle Morsbøl Skole elever

Hej på Karensminde. Jeg vil gerne på vegne af 122 gamle Morsbøl Skole elever sige tak for en hyggelig lørdag eftermiddag d. 8. juni hos jer. Hvor havde i gjort det hyggeligt for os. Det var så dejligt at man kunne sætte sig i gården,kaffestuen mm. Tak for den dejlige kringle og boller. Hvor er det et dejligt sted, og man føler sig hensat til barndommen når man går rundt i jeres stuer. Tak for smil, opvartning og det i gør for at bevare det hele. Tusind tak for en dejlig eftermiddag hos her.

Julemærkemarch

Undertegnede og Marchforeningen Jydepotterne siger endnu engang tak for hjælpen til afviklingen af den 36. Julemærkemarch og kan forøvrigt fortælle at der på landsplan var 17062 betalende deltagere en lille tilbagegang ,men vi havde her en fremgang på 20 deltagere det var helt nyt håber den udvikling vil bive ved. Til næste år er Marchen søndag d. 1 december håber lidt på at samarbejdet kan fortsætte endnu engang tak for hjælpen og ønsket om en rigtig god jul til alle på Karensminde mvh Egon Vadh

Veterantræf

Jeg var deltager den 9-9 12 ved veterantræffet, med en Nimbus årg. 1950, et meget veltilrettelagt og vellykket træf, med mange gæster og deltagere, udover de udstillede køretøjer, var der mange andre oplevelser, husdyrene, smedien, god forplejning, de mange frivilliges store indsats, et museum der er et besøg værd.

Høstdag

den 29/7 hade i høstdag det var ikke noget for børn. det var lidt tarm.

Flot hjemmeside

Hej Venner Flot hjemmeside og masser af dejlige billeder. Tak for jeres store arbejde på Karensminde. Det er altid hyggeligt at være sammen med jer, på gården, på aktivitetsdagene. Hilsen yvonne

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, kigger mig lidt omkring