Kålrabisuppe

Ingredienser.

400 gr. kålrabi (ca. ½ kålrabi)

1 spsk. raps eller olivenolie.

1 spsk. æblecidereddike.

Ca. 1 tsk. salt.

Ca. 1 tsk. sukker

2 dl. brune ris

2 skalotteløg.

1 fed hvidløg.

1,2 l. hønsebouillon eller vand.

1 dl. sødmælk.

Peber

 

Drys.

2 pærer 100 gr. grønkål.

 

Tilbehør.
Brød.

 

Tilberedning.

Skræl kålrabien og skær den i små tern, koges møre i vand i ca. 1 time.

Snittede løg svitses i olivenolie. 
Tilsæt hønsebouillon eller vand.
Blend eventuelt kålrabien og kom den i gryden, med 
hønsebouillon eller vand.

Lad suppen koge ca. 10 min. kom mælk ,ris, sukker og resten af krydderierne i.