Rødbedesuppe til 4 personer.

Ingredienser.

1 ¼ liter grønsagsbouillon .
4 rødbeder i grove stykker (ca. 500 Gr.)
2 melede kartofler i grove stykker(ca. 200 gr.)
3 rødløg i grove stykker(ca.200 gr.)
2 små pillede fed hvidløg. 
4 tsk. rødvinseddike.
1 tsk. sukker.
2 tsk. groft salt.
Friskkværnet peber.
2 dl. cremefraiche 15%
1 finthakket rødløg (ca. 75. gr.)
Tilbehør 250 gr. ristet groft brød

Tilberedning.
Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt rødbeder, kartofler, løg og hvidløg.
Kog grønsagerne ved svag varme og under låg ca. ½ time eller til de er møre.
Blend suppen i mindre portioner ved hurtigste hastighed i ca. 5 sek. Hæld 
suppen tilbage i gryden og bring den atter til kog. Tilsæt eddike og krydderier.
Smag suppen til.

Ved servering: Kom cremefraiche og rødløg i små skåle hver for sig.
Hæld rødbedesuppen i en varm skål og server straks.

Kilde: Karolines Køkken