Makronmuffins pyntet med icing og skovsyre

Ingredienser:

Ca 18 stk.

3 æg
300 g sukker
kornene af ½ stang vanilie
125 g hvedemel
125 g mandelmakroner
125 g smør
1 muffinsform i metal (eller gummi) med 18 huller.
18 små muffins forme i papir

Icing

200 g neutral flødeost
100 g blødt smør
300 g flourmelis

Femgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader. pisk æggene hvide og luftige med sukker og vaniljekorn. sigt melet og vend det i æggemassen sammen med de knuste makroner og det smeltede, afkølet smør. Kom papirformene ned i metalformene og fordel dejen i formene. Bag kagerne i 15 - 20 minutter. Lad dem køle af på en rist. 
Pisk ingredienserne til icingen sammen til en cremet, let og luftig masse. Smør den på de afkølede muffins og pynt med de største og smukkeste skovsyreblade.

Kilde: Naturens spisekammer - Anette Eckmann