Græskarsuppe med karry og kokosmælk

2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 25 min.

Fryse-egnet

1 løg
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1-2 tsk karry
1 spsk olie
1 hokkaido-græskar (ca.
400 g frugtkød)
1 dåse kokosmælk
½ liter grønsagsbouillon
citron eller lime
salt og peber

Tilbehør: brød

Sådan gør du:

  1. Svits finthakket løg, hvidløg, ingefær og karry i en gryde med olie ca. 5 min.
  2. Skær skrællen af græskarret og skær den i både. Skrab frø og kerner ud og skær frugtkødet i tern.
  3. Vend dem i gryden og tilsæt kokosmælk og bouillon.
  4. Lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 min.
  5. Blend suppen jævn og smag til med ca. 1 spsk citrussaft, salt og peber.
  6. Servér med brød.

Tips!
Tilsæt evt. lidt rejer eller kogt kyllingekød inden servering.