Friskpresset juice af grønkål og æble.

Ingredienser.

5 - 6 store blade grønkål

4 æbler

evt. lidt citronsaft eller cidereddike

Fremgangsmåde.

Vask grønkål og æbler, kør grønkål og æbler igennem juicepresseren, som de er (medmindre du har en model, der kræver udskæring i mindre stykker først), og der vil komme en smuk grøn juice ud i den anden ende. Du kan evt. smage juicen til med lidt citronsaft eller cidereddike, hvis den mangler syrlighed.

Drik juicen med det samme. Hvis den står for længe, mister den sin smukke farve og friske smag.

Kilde Madmod for børn og voksne.

 

Stegte gulerødder.

Skræl og skær gulerødder ½ igennem på tværs.

Læg dem i en smurt  ildfast fad på  bund af løgringe evt. nogle løgringe ovenpå.

Pensel med olie, drys salt, peber, timian og lidt grov rasp over.

bages v/ 175 gr. i ca. 45 min.